25 de juliol
Ens comiadem de Tasmània en un matí radiant, ple de sol i llum i deixem enrera tot allò que hem après d'un entorn meravillós on hi hem gaudit la primera etapa del viatge.
Des del lloc de guaita de balenes de Bicheno repassem l'horitzó tot llegint les històries d'aquelles croades contra aquests animals que van donar a la ciutat prosperitat i riquessa.
Aquests dies hem acompanyat els nostres àpats amb vins de Tasmània i no volíem abandonar l'illa sense informar-nos de les seves tradicions vinícoles. L'amo de la bodega Spring Vale Vineyards ens fa cinc cèntims de les característiques pròpies de la zona i, tot i que en un principi era reaci a ensenyar-nos la seva bodega, després d'una bona estona de xarrera i d'un parell de tastets, ell mateix ens acompanya a fer-hi una ullada. Ens n'emportem una prova: un Gewürztraminer 2010 que beurem tot recordant Tasmània.
Vinyes Spring Vale Vineyards
Ostres... doncs a veure que tal surt aquest Gewurz. Un raim molt alemany. =)
ResponEliminaApala!! Enveja de la sana!!
Isidre (Merce no comenta... perque de vins ella... )